podato-en-set-na-agencija-za-film

Pamjet

9

Shkarkimet

9

Të dhëna dhe burime

Informacione shtesë

Fusha Vlera
Titull
Përshkrimi
Tema/subjekti Arsimi, kultura dhe sporti
Mirëmbajtësi Билјана Лунга Филиповска
Emaili i mirëmbajtësit biljana.lunga@filmagerncy.gov.mk
Të drejtat e qasjes publik
Në përputhje me http://filmfund.gov.mk/
Dokumentacion
Frekuenca vjetor
Burim
Gjuhë Maqedonas
Identifikuesi tjetër
Origjina Агенција за филм на Република Македонија
Burime të ngjashme
Data e leshimit 24-12-2018
Vendndodhja Maqedoni
Modified
Version
Shënimet e versionit
Është pjesë e
    Ka pjesë
      spatial {"type": "Polygon", "coordinates": [[[20.4529023, 42.3735359], [20.4529023, 40.8536596], [23.034051, 40.8536596], [23.034051, 42.3735359], [20.4529023, 42.3735359]]]}
      Komentet u mundësuan nga Disqus