hebpa6otehn-jinua-cnoped-mecto-ha-xnbeehbe-rpad-cejio-coctoj6a-2019

Pamjet

27

Shkarkimet

90

Të dhëna dhe burime

Informacione shtesë

Fusha Vlera
Titull
Përshkrimi
Tema/subjekti
  • Ekonomia dhe financat
  • Qeveria dhe sektori publik
  • Rajonet dhe qytetet
Mirëmbajtësi Марина Зафировска
Emaili i mirëmbajtësit marina.zafirovska@av.gov.mk
Të drejtat e qasjes publik
Në përputhje me
Dokumentacion
Frekuenca mujor
Burim
Gjuhë Maqedonas
Identifikuesi tjetër
Origjina
Burime të ngjashme
Data e leshimit
Vendndodhja
Modified
Version
Shënimet e versionit
Është pjesë e
    Ka pjesë
      Komentet u mundësuan nga Disqus