ctatnctnka-coo6pakaj-2010-2019

Pamjet

0

Shkarkimet

42

Të dhëna dhe burime

Informacione shtesë

Fusha Vlera
Titull
Përshkrimi
Tema/subjekti Qeveria dhe sektori publik
Mirëmbajtësi Доме Гаштарски
Emaili i mirëmbajtësit kontakt@moi.gov.mk
Të drejtat e qasjes publik
Në përputhje me
Dokumentacion
Frekuenca vjetor
Burim
Gjuhë Maqedonas
Identifikuesi tjetër
Origjina
Burime të ngjashme
Data e leshimit
Vendndodhja
Modified
Version
Shënimet e versionit
Është pjesë e
    Ka pjesë
      Komentet u mundësuan nga Disqus