U gjetën 2 kërkesa për të dhëna

 • Mbyllur Патувањето во Виетнам

  Имате план да патува во Виетнам и мора да има Виетнам виза, па туристите може да се применува Виетнам виза за пристигнување онлајн и да добијат во секое пристигнување аеродроми...
  0
  rreth 1 viti më parë
 • Mbyllur Регистар на извршени инспекциски надзори на ДУИ

  Ве молам објавете го регистарот на извршени инспекциски надзори во надлежност на Државниот управен инспекторат. П.С. Опцијата "организација" подоле, не пребарува, односно за...
  0
  rreth 1 viti më parë