4 најдени податочни сетови

Филтрирај ги резултатите
 • budjet-dksk

  Буџет на ДКСК во денари
 • javni-nabavki-2020

  Годишен план за јавни набавки во 2020 година на ДКСК
 • Vraboteni-dksk

  Информации за вработените во секретаријатот на ДКСК
 • Sluzbeni-vozila

  Регистар на службени возила од државните институции кои ги води ДИК