Регистар на здруженија на работодавачи

Регистарот содржи податоци за регистрирани здруженија на работодовачи

Прегледи

14

Преземања

12

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов Регистар на здруженија на работодавачи
Опис

Регистарот содржи податоци за регистрирани здруженија на работодовачи

Категорија/тема Население и општество
Одржувач Орхан Шерифи
Е-пошта на одржувачот osherifi@mtsp.gov.mk
Права за пристап јавни
Во согласност со
Документација
Фреквенција годишно
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање 25-12-2018
Локација Македонија
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      spatial {"type": "Polygon", "coordinates": [[[20.4529023, 42.3735359], [20.4529023, 40.8536596], [23.034051, 40.8536596], [23.034051, 42.3735359], [20.4529023, 42.3735359]]]}
      коментари овозможени од Disqus