javni-nabavki-2020

Годишен план за јавни набавки во 2020 година на ДКСК

Прегледи

0

Преземања

2

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов javni-nabavki-2020
Опис

Годишен план за јавни набавки во 2020 година на ДКСК

Категорија/тема Правда, правни системи и јавна безбедност
Одржувач Маја Коневска
Е-пошта на одржувачот mkonevska@dksk.org.mk
Права за пристап
Во согласност со
Документација
Фреквенција
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање
Локација
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      коментари овозможени од Disqus