xlsx Податоцитене се технички соодветни

URL: http://data.gov.mk/dataset/6eb4c007-c635-4624-969e-0c6365debbb5/resource/7bf0ba32-a9b2-44d2-8a6f-2d98721b375e/download/-.xlsx

Од апстрактот на податочниот сет

Состојби во областа на недозволената трговија со дрога

Извор: Состојби во областа на недозволената трговија со дрога oд 2010 до 2017 година

Овој приказ на ресурс не е достапен во моментот. Притиснете тука за повеќе информации.

Преземете ресурс

0 од 5

Отвореност

Причина
Лиценцата не е отворена
  • Проверено: Ноември 29, 2020

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажуриран Ноември 9, 2018
Креирано на непознат
Формат XLSX
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Име xlsx
Опис
Шема
Опции за валидација
Статус на валидација failure
Временска ознака на валидација 2020-02-20T13:34:49.891831