budjet-dksk

Буџет на ДКСК во денари

Прегледи

0

Преземања

6

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов budjet-dksk
Опис

Буџет на ДКСК во денари

Категорија/тема Правда, правни системи и јавна безбедност
Одржувач Даниела Трајчевска
Е-пошта на одржувачот d.trajcevska@dksk.org.mk
Права за пристап
Во согласност со
Документација
Фреквенција
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање
Локација
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      коментари овозможени од Disqus