Затворено

Регистар на извршени инспекциски надзори на ДУИ

Ве молам објавете го регистарот на извршени инспекциски надзори во надлежност на Државниот управен инспекторат.

П.С. Опцијата "организација" подоле, не пребарува, односно за било кој внес вика "не се најдени совпаѓања".

Додатни информации

Креатор Марија Мирчевска
Организација Ништо
Креирано на пред 1 година
Затворено пред 1 година
Прифатен податочен сет Регистар за месечни извештаи
Статус Затворено