2 data requests found

 • Closed Патувањето во Виетнам

  Имате план да патува во Виетнам и мора да има Виетнам виза, па туристите може да се применува Виетнам виза за пристигнување онлајн и да добијат во секое пристигнување аеродроми...
  0
  over 1 year ago
 • Closed Регистар на извршени инспекциски надзори на ДУИ

  Ве молам објавете го регистарот на извршени инспекциски надзори во надлежност на Државниот управен инспекторат. П.С. Опцијата "организација" подоле, не пребарува, односно за...
  0
  over 1 year ago