Open

Каталог на податочни сетови на СЈО

Ве молам објавете го каталогот на податочни сетови на Јавното обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите.

Additional Info

Creator Марија Мирчевска
Organization None
Created over 1 year ago
Closed Not closed yet
Status Open