Closed

Регистар на извршени инспекциски надзори на ДУИ

Ве молам објавете го регистарот на извршени инспекциски надзори во надлежност на Државниот управен инспекторат.

П.С. Опцијата "организација" подоле, не пребарува, односно за било кој внес вика "не се најдени совпаѓања".

Additional Info

Creator Марија Мирчевска
Organization None
Created over 1 year ago
Closed over 1 year ago
Accepted Dataset pernctap-3a-mecehhn-n3bewtan
Status Closed