2 најдени податочни сетови

Тагови: физички лица

Филтрирај ги резултатите
  • Листа на должници

    Листа на должници на доспеани и неплатени долгови по основ на данок на додадена вредност, данок на добивка, персонален данок на доход, придонеси од задолжително социјално...
  • Регистрирани ДО за Е-даноци

    Број на регистрирани ДО за е-Даноци во 2019та година
До овој регистар можете исто така да пристапите со помош на API (see API документи).