Годишен план за јавни набавки Податоцитесе технички соодветни

URL: http://data.gov.mk/dataset/83d28e48-9b59-4482-969f-448fc6d249bc/resource/fbce73ba-f386-4c1c-983a-598620ea2858/download/pjn-2018.csv

Табелата содржи податоци за план за буџет по квартали и вкупен годишен буџет за МТСП

Овој приказ на ресурс не е достапен во моментот. Притиснете тука за повеќе информации.

Преземете ресурс

Отвореност

Причина
Content of file appeared to be format "CSV" which receives openness score: 3.
  • Проверено: Декември 27, 2020

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажуриран Јануари 9, 2019
Креирано на непознат
Формат CSV
Лиценца Creative Commons CCZero
Име Годишен план за јавни набавки
Опис Табелата содржи податоци за план за буџет по квартали и вкупен годишен буџет за МТСП
Шема
Опции за валидација
Статус на валидација success
Временска ознака на валидација 2020-02-20T13:38:47.142610