Годишен план за јавни набавки за 2020 година Податоцитене се технички соодветни

URL: http://data.gov.mk/dataset/464507a0-978a-4ad8-a90c-f2858944be68/resource/b6c98514-d27b-4de3-86be-2bfeb58d10e6/download/budget-2020.csv

Табелата содржи податоци за план за буџет по квартали и вкупен годишен буџет за МТСП за 2020 година

Овој приказ на ресурс не е достапен во моментот. Притиснете тука за повеќе информации.

Преземете ресурс

Отвореност

Причина
Content of file appeared to be format "CSV" which receives openness score: 3.
  • Проверено: Декември 27, 2020

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажуриран Декември 31, 2019
Креирано на непознат
Формат CSV
Лиценца Creative Commons CCZero
Име Годишен план за јавни набавки за 2020 година
Опис Табелата содржи податоци за план за буџет по квартали и вкупен годишен буџет за МТСП за 2020 година
Шема
Опции за валидација
Статус на валидација failure
Временска ознака на валидација 2020-02-20T13:37:21.948787