Регистар на основни училишта

Регистарот содржи податоци за основните училишта во Република Македонија

Прегледи

46

Преземања

42

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов Регистар на основни училишта
Опис

Регистарот содржи податоци за основните училишта во Република Македонија

Категорија/тема Образование, култура и спорт
Одржувач
Е-пошта на одржувачот
Права за пристап јавни
Во согласност со
Документација
Фреквенција годишно
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање
Локација
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      коментари овозможени од Disqus