Регистар на Веледрогерии во РМ-12.08.2020 Податоцитесе технички соодветни

URL: http://data.gov.mk/dataset/3f6f23cd-ab96-491c-940b-8dcebe69ca69/resource/e5877575-da61-4234-bdd3-587700151a84/download/registar-na-veledrogerii-12.08.2020.xlsx

Регистар на Веледрогерии во РМ-12.08.2020

Овој приказ на ресурс не е достапен во моментот. Притиснете тука за повеќе информации.

Преземете ресурс

0 од 5

Отвореност

Причина
Лиценцата не е отворена
  • Проверено: Октомври 18, 2020

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажуриран Август 12, 2020
Креирано на непознат
Формат XLSX
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Име Регистар на Веледрогерии во РМ-12.08.2020
Опис Регистар на Веледрогерии во РМ-12.08.2020
Шема
Опции за валидација
Статус на валидација success
Временска ознака на валидација 2020-08-12T08:25:04.961007