Регистар на Веледрогерии во РМ-05.11.2019 Податоцитесе технички соодветни

URL: http://data.gov.mk/dataset/3f6f23cd-ab96-491c-940b-8dcebe69ca69/resource/c6fc5434-e5ce-4fb5-8092-ac7b0ce382cb/download/registar-na-veledrogerii-05.11.2019.xlsx

Регистар на Веледрогерии во РМ-05.11.2019

Овој приказ на ресурс не е достапен во моментот. Притиснете тука за повеќе информации.

Преземете ресурс

0 од 5

Отвореност

Причина
Лиценцата не е отворена
  • Проверено: Октомври 25, 2020

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажуриран Ноември 7, 2019
Креирано на непознат
Формат XLSX
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Име Регистар на Веледрогерии во РМ-05.11.2019
Опис Регистар на Веледрогерии во РМ-05.11.2019
Шема
Опции за валидација
Статус на валидација success
Временска ознака на валидација 2020-08-12T08:24:50.898099