Интерни огласи јануари 2019 Податоцитене се технички соодветни

URL: http://data.gov.mk/dataset/8f04da66-feb0-4ffb-a7eb-7650fb785ebe/resource/0c61a6cf-f58e-4e36-90e5-6c26f0d26308/download/-2019.xlsx

Интерни огласи јануари 2019

Овој приказ на ресурс не е достапен во моментот. Притиснете тука за повеќе информации.

Преземете ресурс

0 од 5

Отвореност

Причина
Лиценцата не е отворена
  • Проверено: Август 9, 2020

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажуриран Февруари 8, 2019
Креирано на непознат
Формат XLSX
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Име Интерни огласи јануари 2019
Опис Интерни огласи јануари 2019
Шема
Опции за валидација
Статус на валидација failure
Временска ознака на валидација 2020-02-20T13:30:06.325674