Индекси на индустриското производство, на ... Податоцитесе технички соодветни

URL: http://data.gov.mk/dataset/a752e847-4d19-4d2c-a9a3-f51cce0f6836/resource/d3dc8c17-0e1d-46eb-a042-90ca56bddb78/download/industriskoprozv.csv

Индекси на индустриското производство, на просек 2015 година, месечни

Овој приказ на ресурс не е достапен во моментот. Притиснете тука за повеќе информации.

Преземете ресурс

0 од 5

Отвореност

Причина
Лиценцата не е отворена
  • Проверено: Септември 20, 2020

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажуриран Септември 11, 2020
Креирано на непознат
Формат CSV
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Име Индекси на индустриското производство, на просек 2015 година, месечни
Опис Индекси на индустриското производство, на просек 2015 година, месечни
Шема
Опции за валидација
Статус на валидација success
Временска ознака на валидација 2020-09-11T06:59:08.442847