Административно управување јануари 2019 Податоцитесе технички соодветни

URL: http://data.gov.mk/dataset/ef04038d-f87a-4ce1-a0f0-46063106e2ce/resource/b9d1c2eb-0ad0-4fcd-9f7d-a89c27e3e232/download/-2019.xlsx

Административно управување јануари 2019

Овој приказ на ресурс не е достапен во моментот. Притиснете тука за повеќе информации.

Преземете ресурс

0 од 5

Отвореност

Причина
Лиценцата не е отворена
  • Проверено: Јули 12, 2020

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажуриран Февруари 8, 2019
Креирано на непознат
Формат XLSX
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Име Административно управување јануари 2019
Опис Административно управување јануари 2019
Шема
Опции за валидација
Статус на валидација success
Временска ознака на валидација 2020-02-20T13:29:31.557019