Административно управување јули 2019

URL: http://data.gov.mk/dataset/ef04038d-f87a-4ce1-a0f0-46063106e2ce/resource/3c8a3aa8-41bd-47ce-809f-1ba5dde1ed7e/download/-2019.xlsx

Административно управување јули 2019

Овој приказ на ресурс не е достапен во моментот. Притиснете тука за повеќе информации.

Преземете ресурс

0 од 5

Отвореност

Причина
Лиценцата не е отворена
  • Проверено: Јули 12, 2020

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажуриран Февруари 10, 2020
Креирано на непознат
Формат .xlsx
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Име Административно управување јули 2019
Опис Административно управување јули 2019
Шема
Опции за валидација
Статус на валидација
Временска ознака на валидација