Извршување на буџет на РМ

Буџет на Република Македонија       (Централен Буџет и Буџети на Фондови)

Прегледи

59

Преземања

29

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов Извршување на буџет на РМ
Опис

Буџет на Република Македонија       (Централен Буџет и Буџети на Фондови)

Категорија/тема Економија и финансии
Одржувач
Е-пошта на одржувачот
Права за пристап
Во согласност со
Документација
Фреквенција
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање
Локација
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      коментари овозможени од Disqus