Каталог на отворени податоци ЈП Студенчица Кичево

Каталог на отворени податоци ЈП Студенчица Кичево

Прегледи

11

Преземања

3

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов Каталог на отворени податоци ЈП Студенчица Кичево
Опис

Каталог на отворени податоци ЈП Студенчица Кичево

Категорија/тема Земјоделство, шумарство, рибарство и храна
Одржувач Сашо Штерјоски
Е-пошта на одржувачот jpstudencica@yahoo.com
Права за пристап јавни
Во согласност со
Документација
Фреквенција
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање
Локација
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      коментари овозможени од Disqus