Каталог на отворени податоци на Агенција за млади и спорт

Каталог на отворени податоци на Агенција за млади и спорт

Прегледи

10

Преземања

6

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов Каталог на отворени податоци на Агенција за млади и спорт
Опис

Каталог на отворени податоци на Агенција за млади и спорт

Категорија/тема Образование, култура и спорт
Одржувач Наташа Гогова
Е-пошта на одржувачот gogovanatasa@yahoo.com
Права за пристап
Во согласност со
Документација
Фреквенција
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање
Локација
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      коментари овозможени од Disqus