Каталог на отворени податоци на Агенција за вработување на Република Македонија

Каталог на отворени податоци на Агенција за вработување на Република Македонија

Прегледи

76

Преземања

50

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов Каталог на отворени податоци на Агенција за вработување на Република Македонија
Опис

Каталог на отворени податоци на Агенција за вработување на Република Македонија

Категорија/тема
  • Економија и финансии
  • Влада и јавен сектор
  • Население и општество
Одржувач Марина Зафировска
Е-пошта на одржувачот marina.zafirovska@avrm.gov.mk
Права за пристап јавни
Во согласност со
Документација
Фреквенција
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање
Локација
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      коментари овозможени од Disqus