Каталог на отворени податоци на Агенција за администрација

Каталог на отворени податоци на Агенција за администрација

Прегледи

42

Преземања

14

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов Каталог на отворени податоци на Агенција за администрација
Опис

Каталог на отворени податоци на Агенција за администрација

Категорија/тема
  Одржувач Катерина Манева
  Е-пошта на одржувачот k.maneva@aa.mk
  Права за пристап
  Во согласност со
  Документација
  Фреквенција
  Извор
  Јазик Македонски
  Друг идентификатор
  Потекло
  Поврзан ресурс
  Датум на издавање
  Локација
  Modified
  Верзија 1.0
  Забелешки за верзијата
  Е дел од
   Има дел
    коментари овозможени од Disqus