Каталог на отворени податоци на ЈП Службен весник на РМ

Каталог на отворени податоци на ЈП Службен весник на РМ

Прегледи

20

Преземања

4

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов Каталог на отворени податоци на ЈП Службен весник на РМ
Опис

Каталог на отворени податоци на ЈП Службен весник на РМ

Категорија/тема Влада и јавен сектор
Одржувач
Е-пошта на одржувачот
Права за пристап
Во согласност со
Документација
Фреквенција
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање
Локација
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      коментари овозможени од Disqus