Каталог на податочни сетови на ДУИ

Каталогот ги опфаќа податочните сетови кои произлегуваат од работењето на Државниот управен инспекторат

Прегледи

28

Преземања

14

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов Каталог на податочни сетови на ДУИ
Опис

Каталогот ги опфаќа податочните сетови кои произлегуваат од работењето на Државниот управен инспекторат

Категорија/тема Влада и јавен сектор
Одржувач Флоре Ставревска
Е-пошта на одржувачот flore.donevska@mioa.gov.mk
Права за пристап јавни
Во согласност со
Документација
Фреквенција нерегуларно
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање
Локација
Modified
Верзија 1.1
Забелешки за верзијата Додефиниран каталог за ДУИ
Е дел од
    Има дел
      коментари овозможени од Disqus