Каталог на податочни сетови на Министерство за правда

Каталог на Министерство за правда

Прегледи

35

Преземања

7

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов Каталог на податочни сетови на Министерство за правда
Опис

Каталог на Министерство за правда

Категорија/тема Правда, правни системи и јавна безбедност
Одржувач Убавка Матевска
Е-пошта на одржувачот umatevska@mjustice.gov.mk
Права за пристап
Во согласност со
Документација
Фреквенција
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање
Локација
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      коментари овозможени од Disqus