Каталог на Министерство за економија

Каталог на Министерство за економија

Прегледи

22

Преземања

7

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов Каталог на Министерство за економија
Опис

Каталог на Министерство за економија

Категорија/тема Економија и финансии
Одржувач Верица Аврамовска
Е-пошта на одржувачот verica.avramovska@economy.gov.mk
Права за пристап јавни
Во согласност со
Документација
Фреквенција
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање
Локација
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      коментари овозможени од Disqus