Листа на должници бр.11/2020

URL: http://www.ujp.gov.mk/files/attachment/0000/1297/08-7213_1_Lista_na_dolznici_br.11_27.11.2020.xls

Листа на должници бр.11/2020 за долгови доспеани до 31.07.2020 и неплатени до 31.10.2020 година

Сеуште не се креирани прикази за овој податочен сет.

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажуриран непознат
Креирано на непознат
Формат непознат
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Име Листа на должници бр.11/2020
Опис Листа на должници бр.11/2020 за долгови доспеани до 31.07.2020 и неплатени до 31.10.2020 година
Шема
Опции за валидација
Статус на валидација
Временска ознака на валидација