Листа на должници бр.09/2020

URL: http://www.ujp.gov.mk/mk/otvoreni_povici/pogledni/462

Листа на должници бр.09/2020 за долгови доспеани до 31.05.2020 и неплатени до 31.08.2020 година

Сеуште не се креирани прикази за овој податочен сет.

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажуриран непознат
Креирано на непознат
Формат непознат
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Име Листа на должници бр.09/2020
Опис Листа на должници бр.09/2020 за долгови доспеани до 31.05.2020 и неплатени до 31.08.2020 година
Шема
Опции за валидација
Статус на валидација
Временска ознака на валидација