Јавни огласи јануари 2019 Податоцитене се технички соодветни

URL: http://data.gov.mk/dataset/b369a3e7-dbbf-4ee2-88f5-ed705c37d398/resource/7d2de3de-fa1f-4849-893c-6a3cd2209ce4/download/-2019.xlsx

Јавни огласи јануари 2019

Овој приказ на ресурс не е достапен во моментот. Притиснете тука за повеќе информации.

Преземете ресурс

0 од 5

Отвореност

Причина
Лиценцата не е отворена
  • Проверено: Октомври 18, 2020

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажуриран Февруари 8, 2019
Креирано на непознат
Формат XLSX
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Име Јавни огласи јануари 2019
Опис Јавни огласи јануари 2019
Шема
Опции за валидација
Статус на валидација failure
Временска ознака на валидација 2020-02-20T13:29:58.660710