Статистика сообраќај 2010-2019

Статистика сообраќај

Прегледи

0

Преземања

42

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов Статистика сообраќај 2010-2019
Опис

Статистика сообраќај

Категорија/тема Влада и јавен сектор
Одржувач Доме Гаштарски
Е-пошта на одржувачот kontakt@moi.gov.mk
Права за пристап јавни
Во согласност со
Документација
Фреквенција годишно
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање
Локација
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      коментари овозможени од Disqus