БУЏЕТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЗА 2019 ГОДИНА

БУЏЕТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЗА 2019 ГОДИНА

Прегледи

13

Преземања

8

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов БУЏЕТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЗА 2019 ГОДИНА
Опис

БУЏЕТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЗА 2019 ГОДИНА

Категорија/тема
  • Економија и финансии
  • Влада и јавен сектор
Одржувач
Е-пошта на одржувачот
Права за пристап
Во согласност со
Документација
Фреквенција
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање
Локација
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      коментари овозможени од Disqus