БДП по производен метод

Бруто-домашен производ по производен метод (годишни и квартални реални стапки на раст во %) од 2001 до 2017 година

Прегледи

6

Преземања

1

Податоци и ресурси

Додатни информации

Поле Вредност
Наслов БДП по производен метод
Опис

Бруто-домашен производ по производен метод (годишни и квартални реални стапки на раст во %) од 2001 до 2017 година

Категорија/тема
  • Економија и финансии
  • Влада и јавен сектор
Одржувач
Е-пошта на одржувачот nedzati.kurtisi@finance.gov.mk
Права за пристап
Во согласност со
Документација
Фреквенција
Извор
Јазик Македонски
Друг идентификатор
Потекло
Поврзан ресурс
Датум на издавање
Локација
Modified
Верзија
Забелешки за верзијата
Е дел од
    Има дел
      коментари овозможени од Disqus