Регистар на веледрогерии во РМ Податоцитесе технички соодветни

URL: http://data.gov.mk/dataset/3f6f23cd-ab96-491c-940b-8dcebe69ca69/resource/5fa05204-b1ac-40a9-9709-517a1e771934/download/-.xlsx

Регистар на веледрогерии во РМ

Овој приказ на ресурс не е достапен во моментот. Притиснете тука за повеќе информации.

Преземете ресурс

0 од 5

Отвореност

Причина
Лиценцата не е отворена
  • Проверено: Ноември 29, 2020

Дополнителни информации

Поле Вредност
Последно ажуриран Декември 25, 2018
Креирано на непознат
Формат XLSX
Лиценца Лиценца не е обезбедена
Име Регистар на веледрогерии во РМ
Опис Регистар на веледрогерии во РМ
Шема
Опции за валидација
Статус на валидација success
Временска ознака на валидација 2020-08-12T08:24:43.675565