Отворено

Каталог на податочни сетови од ДКСК

Ве молам објавете го каталогот на податочни сетови на Државната комисија за спречување на корупција.

Додатни информации

Креатор Марија Мирчевска
Организација Ништо
Креирано на Пред 12 месеци
Затворено Не е затворено сеуште
Статус Open