Отворено

Каталог на податочни сетови од КОМСПИ

Ве молам објавете го каталогот на податочни сетови на Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер.

Додатни информации

Креатор Марија Мирчевска
Организација Ништо
Креирано на пред 1 година
Затворено Не е затворено сеуште
Статус Отворено