Отворено

Каталог на податочни сетови од ДЗР

Ве молам објавете го каталогот на податочни сетови на Државниот завод за ревизија.

Додатни информации

Креатор Марија Мирчевска
Организација Ништо
Креирано на пред 1 година
Затворено Не е затворено сеуште
Статус Отворено