Отворено

Каталог на податочни сетови од МОН

Ве молам објавете го каталогот на податочни сетово на Министерство за образование и наука.

Додатни информации

Креатор Марија Мирчевска
Организација Ништо
Креирано на пред 1 година
Затворено Не е затворено сеуште
Статус Отворено